от къде я пазари Novachev??
Известие
Collapse
No announcement yet.
Виене отзад на 147-ца!
Collapse
X
-
колега няма смисал да си купуваш задна главина мился спомена за 190 лев,можеш да направиш тази манипулация стига майстора ти да е твой човек, трябват ти фитата,намираш в магазина сащото но без абс гривната, която ще струва 60 кинта сигурно и стругаря ще ти свурши маниполацията по набиване на гривната и гнездото за нея, само трябва да я смъкнеш внимателно! успех и мисля че ще спестиш поне 120 лева от главината
мисля че за втора ръка няма проблем, защото така или иначе живота и е повече от 10 години по данни от производител, наслукаLast edited by rusiq86; d.m.y г., 15:14.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениеот къде я пазари Novachev??156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеколега няма смисал да си купуваш задна главина мился спомена за 190 лев,можеш да направиш тази манипулация стига майстора ти да е твой човек, трябват ти фитата,намираш в магазина сащото но без абс гривната, която ще струва 60 кинта сигурно и стругаря ще ти свурши маниполацията по набиване на гривната и гнездото за нея, само трябва да я смъкнеш внимателно! успех и мисля че ще спестиш поне 120 лева от главината
мисля че за втора ръка няма проблем, защото така или иначе живота и е повече от 10 години по данни от производител, наслукаAlfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
колега че за моята нова без абс в магазина струваше 68, с абс 239 лева едната, на мен ми бяха заминали и двете...
амортисьори: не бих си купил втора ръка, само нови, като сметнеш труд и парички за втората ръка,по добре нов че да ти е мирна главата,мое мнение не ангажирам никойsigpic
Comment
-
Колега по окачването и спирачките лично аз не бих си купил нищо втора ръка! Остави дето може да се наложи да правите ремонт след 1000км... тук става въпрос за сигурността!
Comment
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениеа някакви съвети за амортисьори??? иска ми се взема някой по-меки, има ли такава възможност или не зависи само от тях?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
да, разбира се двата ще сменям, но още търся подходящи. досега съм видял следните цени:
Dempa 51лв/бр
SACHS 227лв/бр 2г гарания
Monroe Reflex 87лв/бр газови 3г гаранция
някъде прочетох че ако са спортни пружините, амортисьорите трябва да са газови задължително, пък и до сега все на газови попадам за задниAlfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
Ако са ти спортни пружините...мисля, че трябва и да са ти спортни амортисьорите ( с по-къс ход)....Чувал съм, че ако сложиш нормален амортисьор на спорна пружина, амортисьора заминава много по-бързо!!Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
аз съм завадско с спортни пружини и амортисьорите са ми нормални, досега не са сменяни,и нямам никакви проблеми, тази теория ми се струва нереална,лично мнение.
колега стани4а: sachs мога да ти намеря на 195 лева единия (това е за 156,2002,2.4 жтд) ,с две години гаранция,от гдр-то идва,а вносителят ми е приятел и има магазин,фактура всичко,така че ако има нещо звънкай, мога лично да проверя за твойта ако имаш желание,дай само инфо, но ще е по добра цената от твоята!!sigpic
Comment
Comment